Cadouri pentru firme Cadouri personalizate Garantat 100% Clientii ne scriu Retur

Paint Roller, set de trafaleti cu 6 piese, rezervor incorporat

70LEI  55LEI
Livrare din stoc
Cantitate :
Comanda telefonic:
0723 359010
0755 050605


Paint Roller, set de trafaleti cu 6 piese, rezervor incorporat la www.TheGift.ro
Incercati cea mai noua, cea mai simpla si cea mai usoara modalitate de zugravire- PAINT ROLLER - trafalet de perete si colturi . Sistemul automat confera o zugravire continua fara sa inmuiati rola sau fara sa va picure vopseaua.

Cu aceasta rola pentru zugravit nu mai este nevoie sa urcati si sa coborati de pe scara si nici sa faceti pauze dese ca sa umeziti trafaletele in vopsea.

Va plac tavanul, peretii gardul, proaspat vopsite? Nu va place sa zugraviti deoarece din trafaletii traditionali picura, stropeste si se prelinge vopseaua? Pierdeti mai mult timp cu urcatul si coboratul scarii pentru a imbiba trafaletul cu vopsea, decat cu vopsitul in sine? Stim de ce aveti nevoie! A sosit revolutionarul trafalet Paint Roller!

Paint Roller este un trafalet profesional, rapid, care in cateva minute va schimba culoarea peretelui, tavanului, sau chiar a gardului. Nu mai sunt prelingeri, picaturi sau vopsea stropita, nu trebuie sa pierdeti timp pretios cu imbibarea rolei in vopsea!

Cum functioneaza Paint Roller?

Turnati vopseaua in rezervorul rolei trafaletului, apoi puneti capacul pe rezervor. Puteti vopsi perfect! Puteti turna in rezervorul trafaletului care este compact, inovator, din care nu picura, nu stropeste, nu se prelinge vopseaua, chiar o cutie de vopsea. Grosimea stratului de vopsea depinde forta de apasare pe care o exercitati pe trafalet. De regula este suficient sa aplicati un singur strat de vopsea. Cu Paint Roller puteti vopsi usor tavanul. Pentru a prelungi trafaletul, utilizati o coada veche de matura pe care o montati usor pe rola. Nici un strop nu o sa cada pe podea!

Care este secretul Paint Roller?

Noua tehnologie revolutonara consta in rola inovatoare Micro Fiber a trafaletului Paint Roller, si a sistemului brevetat de distribuire a vopselei care in timpul vopsirii permite rolei sa aplice vopseaua cu precizia unei masini, pentru o acoperire perfecta peste tot.

Pachetul include:

1 x trafalet cu rezervor Paint Roller
1 x tava practica pentru vopsea
1 x cana speciala cu cioc pentru umplerea rezervorului
1 x accesoriu Paint Roller pentru vopsit colturi
1 x acccesoriu in care se toarna vopsea, pentru muchii, margini, chenare
1 x brat extensibil

PREZENTARE VIDEO:

Informatiile publicate apartin site-ului www.TheGift.ro

 


Viziteaza magazinul http://www.TheGift.ro pe ShopMania Magazine