Cadouri pentru firme Cadouri personalizate Garantat 100% Clientii ne scriu Blog Retur

Livrare


Metode de livrare


Livrarea se face prin Curierat Rapid sau prin Posta Romana, doar pe teritoriul Romaniei.

Prin "Curier rapid" durata expedierii cadourilor este de 1-3 zile lucratoare, iar livrarea acestora se face la adresa dorita de dumneavoastra. Este ceea ce se cheama "next day delivery - door to door delivery". Exista cazuri rare, inde-
pendente de actiunile noastre, cand durata de expediere prin curier rapid poate depasi 24-48 de ore.


Comenzile efectuate vineri se livreaza luni sau marti (daca nu ne comunicati ca doriti livrarea sambata).

Prin "Posta romana" ca metoda de expediere, coletul comandat de dumneavoastra va ajunge intr-o perioada cuprinsa intre 5-6 zile lucratoare, de la data confirmarii telefonice a comenzii. Veti fi instiintat printr-un aviz postal introdus in cutia postala sa va prezentati la cel mai apropiat oficiu postal pentru a plati si a ridica coletul. Daca nu primiti avizul, va rugam sa va deplasati la OP sa verificati.

Prin Curierat pentru Bucuresti, livrarea coletului se face 1-3 zile lucratoare, dupa confirmarea telefonica a comenzii, direct la adresa solicitata.

NOTA Independent de actiunile noastre, in perioadele Sarbatorilor de Iarna si Black Friday, livrarea coletelor prin curier se poate face, in cazuri exceptionale, in 48-72 de ore, din cauza volumului mare de colete pe care il au cei de la curier.

Tarife de livrare:

- livrarea costa 19 LEI prin Curierat Rapid, in provincie, taxa fixa, fara a se adauga taxa pe kg suplimentare, pentru comenzile cu ramburs <299 lei, iar pentru comenzile mai mari de 299 LEI livrarea este gratuita;

In cazul coletelor cu greutati exceptionale (>20 kg) livrarea costa 35 lei, indiferent de valoarea rambursului.

- livrarea costa 14 LEI prin Posta Romana, taxa fixa, fara a se adauga taxa pe kg suplimentare, pe intreg teritoriul Romaniei, pentru comenzile cu ramburs <299 lei, iar pentru comenzile mai mari de 299 lei livrarea este gratuita.

In cazul coletelor cu greutati exceptionale (>20 kg) livrarea costa 35 lei, indiferent de valoarea rambursului.

- livrarea costa 16 LEI in Bucuresti, taxa fixa, fara a se adauga taxa pe kg suplimentare, pentru comenzile cu ramburs <299 lei, iar pentru comenzile mai mari de 299 lei livrarea este gratuita.

In cazul coletelor cu greutati greutati exceptionale (>20 kg) livrarea costa 35 lei, indiferent de valoarea rambursului.NOTA: Coletele se trimit prin Posta Romana in localitatile in care Fancourier nu are acoperire. Pentru fiecare kilometru exterior, care nu se afla in aria de acoperire a Fancourier, se percepe o taxa de 1.2 lei/Km.

Atentie! Nu trimiteti colete prin curier sau prin posta la adresa sediului social. Aflati de la operatorii nostri adresa corecta sau accesati pagina Conditii de returnare pentru mai multe detalii.

TheGift.ro NU detine un magazin de prezentare. Comenzile NU se pot ridica de la sediul firmei sau de la punctul de lucru. Comenzile se fac online pe www.TheGift.ro, telefonic la numerele afisate pe site, prin email la contact[at]thegift.ro si se livreaza DOAR prin curierat rapid sau posta romana.IMPORTANT!

In momentul in care primiti/ridicati coletul de la curier, va rugam sa verificati integritatea coletului iar in situatia in care observati ca ambalajul este deteriorat ori vi se pare suspect (suspectati faptul ca a fost desfacut) atunci va rugam sa desfaceti coletul in prezenta curierului pentru a-i verifica continutul.
Orice probleme legate de integritatea coletului (colet spart, banda adeziva este rupta si inlocuita, etc) ori de continutul coletului (produse lipsa, deteriorate, etc.) va trebui sa le semnalati imediat pe procesul verbal de predare/primire al curierului, in prezenta agentului de curierat.
In caz contrar, societatea noastra nu este responsabila pentru integritatea produselor sau continutul coletului deoarece nu putem demara procedurile legale necesare intre societatea noastra si firma de curierat.

Va multumim!


Viziteaza magazinul http://www.TheGift.ro pe ShopMania Recomandat AllShops
Magazine Compara-pret.ro