Cadouri pentru firme Cadouri personalizate Garantat 100% Clientii ne scriu Retur

Retur


Conditii de returnare


Produsele noastre sunt special alese pentru a satisface toate pretentiile cli-
entilor nostri. Totusi, daca nu sunteti incantati de cadourile comandate de la TheGift.ro, le puteti returna, iar noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.


Conform Ordonanei de urgenţă nr. 34/2014, art. 9, alin. 1: "Consumatorul beneficiază de o perioadă de 15 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14."

Conform art. 13, alin. 3

Profesionistul nu este obligat să ramburseze costurile suplimentare în cazul în care consumatorul a ales în mod explicit un alt tip de livrare decât livrarea standard oferită de profesionist.

Conform art. 14, alin. 1:

Cu excepţia cazului în care profesionistul s-a oferit să recupereze el însuşi produsele, consumatorul returnează produsele sau le înmânează profesionistului sau unei persoane autorizate de profesionist să recepţioneze produsele, fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract în conformitate cu art. 11. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 15 zile calendaristice.


Totodata sunt stipulate urmatoarele "Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa spe-
cificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid".


In maxim 30 de zile de la data returnarii, va vom inapoia contravaloarea comenzii prin cont IBAN. Cheltuielile de returnare (inclusiv cele pentru returnarea banilor) vor fi suportate de client.

Atentie! Nu primim colete cu ramburs!

IMPORTANT!

Din cauza naturii delicate a unor produse de lenjerie intima (corsete, sutiene si alte produse care se aplica direct pe piele), ne rezervam dreptul sa refuzam orice produs returnat, intrucat poate pune in pericol sanatatea cumparatorilor.

Daca aveti un produs defect, contactati-ne telefonic sau prin email si comunicati-ne problema dumneavoastra. Produsele defecte se trimit doar prin Posta Romana, la adresa: SC Royal Gift SRL, loc. Tamasi, Str. Garoafei, nr. 44A, judet Ilfov. Ambalati produsele in cutiile originale, iar in cazul articolelor cu garantie acestea trebuie sa fie insotite de o copie dupa certificatul de garantie. Costurile de transport pentru returul coletului sunt achitate de catre expeditor.

Solutionarea garantiilor se face in termen de maxim 15 zile lucratoare.

Va rugam sa nu trimiteti colete prin curier fara a ne anunta intrucat acestea nu vor fi ridicate. Va rugam sa nu trimiteti colete cu plata ramburs prin posta sau curier catre TheGift.ro, intrucat acestea nu vor fi ridicate. Pentru mai multe detalii puteti solicita informatii telefonic, prin email sau completand formularul paginii de Contact.

Viziteaza magazinul http://www.TheGift.ro pe ShopMania Magazine