Cadouri pentru firme Cadouri personalizate Garantat 100% Clientii ne scriu Retur

Paint Runner Pro - trafaletul revoluționar care nu lasa urme

120LEI  89LEI
Livrare din stoc
Cantitate :
Comanda telefonic:
0723 359010
0755 050605


Paint Runner Pro - trafaletul revoluționar care nu lasa urme la www.TheGift.ro


Incercati cea mai noua, cea mai simpla si cea mai usoara modalitate de zugravire- PAINT RUNNER PRO/PAINT ROCER - trafalet de perete si colturi . Sistemul automat confera o zugravire continua fara sa inmuiati rola sau fara sa va picure vopseaua.

Cu aceasta rola pentru zugravit nu mai este nevoie sa urcati si sa coborati de pe scara si nici sa faceti pauze dese ca sa umeziti trafaletele in vopsea.

Rola de zugravit Paint Runner asigura o acoperire egala a vopselei si astfel conferindu-i un aspect profesional. La o singura alimentare rola zugraveste pana la 25 m2, continutul ei putand fi alimentat cu 0,85 litri de vopsea.

Nu irositi vopseaua; tot continutul rolei ajunge direct pe peretele dvs. iar rezultatul final va fi uniform.
Acum exista soluția ideala pentru a vopsi fara griji și fara sa stropiți totul in jurul dumneavoastra, trafaletul Paint Runner Pro.
Nu aveti nevoie sa fiti profesionist ca sa va apucati sa va zugraviti casa. Va trebuie doar rola de vopsit cu rezervor incorporat si brat modular "Paint runner Pro".
Un alt aspect important al zugravitului este finisajul și vopsirea in colțuri și margini. Paint Rocer Pro pentru margini vă ajută să vopsiți fara probleme pe langa prize, întrerupatoare sau tocuri. Un alt avantaj al trafaletului Paint Runner este ca se curața foarte ușor, doar il puneți sub jetul de apa. Zugraviți ușor, rapid și fara urme!

Pachetul contine:


- Trafalet;
- Accesoriu pentru margini;
- Ustensila cu maner pentru vopsit în spațiile greu accesibile;
- Ustensila pentru colțuri;
- O tava pe care puteți așeza trafaletul;
- Recipient pentru amestecare și turnarea vopselei.

PREZENTARE VIDEO:
Informatiile publicate apartin site-ului www.TheGift.ro

Viziteaza magazinul http://www.TheGift.ro pe ShopMania Magazine