Cadouri pentru firme Cadouri personalizate Garantat 100% Clientii ne scriu Retur

Carucior trolley, care urca scarile, pentru cumparaturi

95LEI  70LEI
Livrare din stoc
Cantitate :
Comanda telefonic:
0723 359010
0755 050605


Carucior trolley, care urca scarile, pentru cumparaturi la www.TheGift.ro


Caruciorul Trolley pentru cumparaturi este ideal pentru transportarea cu usurinta si in siguranta a cumparaturilor pe care le realizati la piata, supermarket, magazin.
Sistemul cu 6 roti permite acestei sacose trolley sa urce cu usurinta scarile, fara sa o ridicati! De asemenea poate sa treaca peste obstacole precum bordurile sau scarile de la intrarea in magazine. Utila celor care se duc la piata pe jos, locuiesc in blocuri fara lift sau sunt obligati sa urce trepte pana la apartamentul in care locuiesc.
De asemenea, bordurile sau scarile de la intrarea in magazine sau blocuri sunt cu usurinta trecute de aceasta sacosa-carucior de cumparaturi. Caruciorul Trolley pentru cumparaturi este extrem de util persoanelor care merg la cumparaturi pe jos, locuiesc in blocuri fara lift sau sunt obligati sa urce trepte suplimentare pana la apartament. Caruciorul Trolley pentru cumparaturi, are sistem de prindere sigur, acoperit de un capac, un buzunar frontal si unul dorsal, care se inchid cu scai.
Daca detasati sacosa de cadrul metalic, acesta poate fi folosit pentru transportul baxurilor cu sticle.
Fabricat din material rezistent la apa, metal si plastic rezistent. Are structura rezistenta, ideala pentru incarcaturi grele.

Dimesniuni sac: H 55 x L 36 x l 22 cm.

Dimensiuni totale: aprox. 90 x 42 x 20 cm.

NOTA: Modelele, culorile si imprimeurile pot varia, in functie de lotul disponibil.


Informatiile publicate apartin site-ului www.TheGift.ro

 


Viziteaza magazinul http://www.TheGift.ro pe ShopMania Magazine