Cadouri pentru firme Cadouri personalizate Garantat 100% Clientii ne scriu Blog Retur

Telecomanda multifunctionala 5 in 1

30LEI  24LEI
Livrare din stoc
Cantitate :
Comanda telefonic:
0723 359010
0755 050605


Telecomanda multifunctionala 5 in 1 la www.TheGift.ro

Telecomanda universala functioneaza cu aproape toate modelele de Tv, Vcr, Dvd, Sat si Aux, care au s-au au avut telecomanda.
Poate memora, in acelasi timp, coduri pentru: 2 TV-uri, 1 Vcr, 1 Aux si 1 Sat.

Are 2 moduri de setare cu device-ul:

1 Setarea telecomenzii in functie de codul din lista:
Comutati telecomanda pe device-ul dorit (tv, vcr, etc.) folosind butonul "Device Select". Se va aprinde cate un led pentru fiecare device selectat. Cautati codul device-ului in lista telecomenzii de coduri. Dupa ce ati selectat device-ul dorit tineti apasat butonul "Code/?" timp de 2 secunde si introduceti codul aferent device-ului format din 3 cifre utilizand tastatura numerica a telecomenzii. In cazul in care telecomanda nu functioneaza sau unele functii nu corespund introduceti urmatorul cod din lista. Dupa ce ati introdus un cod, el va ramane salvat pana la o noua apasare a butonului "Code/?" timp de 2 secunde. In caz ca nici unul din coduri nu functioneaza incercati setarea automata.

2 Setarea telecomenzii automat:
Aprindeti device-ul dorit (tv, vcr, etc.). In cazul in care doriti setarea telecomenzi la un Vcr sau Hi-fi va trebui sa introduceti o caseta sau cd dupa pornirea acestuia. Comutati telecomanda pe device-ul dorit (tv, vcr, etc.) folosind butonul "Device Select". Se va aprinde cate un led pentru fiecare device selectat. Dupa ce ati selectat device-ul dorit tineti apasat butonul "Code/" timp de 2 secunde si indreptati telecomanda spre device-ul pornit. Dupa ce ati indreptat telecomanda spre device-ul dorit tineti apasat pe butonul "On/Off". Ledul telecomenzii va incepe sa licare pana in momentul in care device-ul se va opri. Cand device-ul s-a oprit, va trebui eliberat butonul "On/Off" pentru ca telecomanda sa poata memora codul. Ledu-ul telecomenzii va licari de 4 ori si cautarea automata va lua sfarsit.

Este posibil ca la unele modele de televizoare sa nu functioneze toate functile telecomenzii (modelul televizorului nu este prevazut cu acele functii, etc.).
Telecomanda functioneaza cu 2 baterii AAA care nu sunt incluse in pachet.
Dimensiuni: 19 x 2.2 x 5.2 cm.


Informatiile publicate apartin site-ului www.TheGift.ro

Viziteaza magazinul http://www.TheGift.ro pe ShopMania Magazine