Cadouri pentru firme Cadouri personalizate Garantat 100% Clientii ne scriu Retur

Papuci de reflexoterapie Foot Reflex Lanaform

45LEI
Livrare din stoc

Cantitate :
Comanda telefonic:
0723 359010
0755 050605


Papuci de reflexoterapie Foot Reflex Lanaform la www.TheGift.ro
Papucii "Foot Reflex Lanaform" sunt creati conform principiilor medicinei traditionale chineze, stimuland punctele plantare corespunzatoare intregului corp.
Reflexologia pe care se bazeaza papucii de masaj "Foot Reflex Lanaform" este studiul si aplicarea de masaj cu arcuri a piciorului bazat pe stimularea punctelor de acupunctura.
Reflexoterapia presupune stimularea punctelor de acupunctura ale picioarelor. Aceste puncte de presiune sunt conectate la diferite parti ale corpului, ajutand la calmare si la eliberarea tensiunilor care s-au acumulat, ajutandu-va sa aveti o sanatate remarcabila.
Papucii pentru relaxare "Foot Reflex Lanaform" pot fi folositi atat acasa cat si la birou sau in vacanta, ori de cate ori simtiti nevoia relaxarii. Daca mergeti 15 minute pe zi cu acesti papuci speciali, corpul dumneavoastra se va elibera de tensiune iar dumneavoastra veti deveni relaxati si binedispusi.
Acesti papuci au 82 de arcuri speciale de masaj suspendate si distribuite pe talpa piciorului in puncte de acupunctura diferite, ele stimuland aceste puncte şi eliberand tensiunea din organism prin simpla actiune de mers pe jos. Aceste puncte de presiune pe arcada piciorului corespund, in functie de medicina chineza diferitelor parti ale corpului.
Zonele de reflex decongestioneaza si produc relaxarea corpului. Presiunea dinamica si ritmica exercitata de catre cele 82 de puncte in talpi cauzeaza astfel un efect de stimulare şi revitalizare.

Nu folositi papucii "Foot Reflex Lanaform" daca:

- aveti picioarele inflamate;
- imediat dupa masa;
- aveti entorse, leziuni sau vanatai la nivelul picioarelor;
- suferiti de tromboza, flebita, boli cardiace;
- sunteti in primele 3 luni de sarcina.

Marime universala.
Informatiile publicate apartin site-ului www.TheGift.ro

 

Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat...


 


Viziteaza magazinul http://www.TheGift.ro pe ShopMania Magazine