Cadouri pentru firme Cadouri personalizate Garantat 100% Clientii ne scriu Retur

Dispozitiv de masare a pielii capului Bokoma

10LEI  6LEI
Livrare din stoc
Cantitate :
Comanda telefonic:
0723 359010
0755 050605


Dispozitiv de masare a pielii capului Bokoma la www.TheGift.ro
Bokoma este un instrument simplu dar foarte eficient. Bokoma este un dispozitiv de masaj terapeutic care se adreseaza direct campurilor electrice ale corpului tau. Creeat initial de catre aborigeni in Australia pentru a obtine o relaxare completa o trupului, Bokoma obtine acelasi rezultate si in zilele noastre, fiind o sursa puternica si pozitiva de energie pentru tine.

La ce este folosit BOKOMA?
- Va relaxeaza complet si aduce un zambet pe fata ta. Tendintele depresive sunt reduse
- Declanseaza in organism eliberarea endorfinelor, care sunt efieciente impotriva durerilor de cap si senzatiilor de tensiune
- Este foarte distractiv
- Imbunatateste capacitatea intelectuala datorita efectului de relaxare
- Stimuleaza circulatia sangelui si cresterea parului. De asemnea lucreaza eficient impotriva matretii.
- Ilustrarea fotografica a aurei exemplifica efectul pozitiv al lui Bokoma asupra aurei tale
- Relaxeaza si linisteste muschii

Poti folosi Bokoma singur sau poti lasa pe altcineva sa te rasfete. Lasa Bokoma sa alunece usor in sus si in jos si bucurate de reactia corpului tau. Vei simti imediat efectele benefice si uimitoare ale lui Bokoma.

Relaxeaza corpul si sufletul, inlatura stersul, reincarca cu noi energii. Pot folosi si tineri, si batrani. Se poate folosi acasa, la birou, la scoala sau in calatorii. Instrumentul de masare a pielii capului are cu 12 dinti cu doua marimi de lungime(6+6). Se introduc printre firele de par dintii extrem de flexibili ale aparatului, care au varfurile foarte rotunjite, bilate pentru a nu va zgaria pielea capului si se maseaza scalpul capului dand o senzatie placuta, imbunatatind circulatia sangelui a scalpului, stimuland viata celulara. Pentru a obtine rezultate mai bune pentru cresterea parului, stimularea cresterii, se pot folosi lichide, lotiuni sau balsamuri pentru par.

Bokoma nu este un instrument medical, ci unul terapeutic.

PREZENTARE VIDEO:Informatiile publicate apartin site-ului www.TheGift.ro

 


Viziteaza magazinul http://www.TheGift.ro pe ShopMania Magazine