Cadouri pentru firme Cadouri personalizate Garantat 100% Clientii ne scriu Retur

Breloc localizator, Find Back, cu bluetooth

19LEI
Livrare din stoc
Cantitate :
Comanda telefonic:
0723 359010
0755 050605


Breloc localizator, Find Back, cu bluetooth la www.TheGift.ro


Find Back este un localizator bluetooth pentru chei, breloc antipierdere, care se foloseste pentru localizarea dispozitivelor pierdute: chei, telefon, animale de companie, copii, portofel, masina.
Se conecteaza prin bluetooth (bluetooth 4.0) cu telefonul dumneavoastra mobil, prin intermediul aplicatiei isearching disponibila gratuit in appstore, android market sau google play si poate fi utilizat pe telefoane cu sisteme de operare ios sau android.

Caracteristici:

Brelocul se poate atasa la chei, la zgarda unui animal de companie, se poate lasa in portofel sau in geanta de mana sau in buzunarul unui copil mic, in timp ce mergeti cu el la plimbare.
Atunci cand dispozitivul Find Back se departeaza la o distanta intre 3-25 m de dumneavoastra, se declanseaza alarma de avertizare.
In momentul activarii acestei alarme veti fi atentionat, atat telefonul cat si brelocul va vor avertiza prin semnalul sonor. In timpul in care alarma este declansata, aplicatia marcheza pe harta locul exact unde s-a pierdut legatura.
Daca nu gasiti prin casa obiectul de care ati prins brelocul (chei, portofel, geanta) apasati pe butonul corespunzator de pe aplicatie si veti auzi brelocul sunand, acesta va atentioneaza atat vizual cat si sonor, daca nu gasiti telefonul dar aveti brelocul, atunci tineti apasat butonul de pe breloc si va porni alarma de la telefon.
Puteti utiliza brelocul pentru a face fotografii cu telefonul (functia declansator de la distanta) sau pentru a porni inregistrarea vocala pe telefonul mobil (functia de pornire/oprire reportofon).
Brelocul smart Find Back functioneaza cu o baterie tip CR2532 (inclusa) si dispune de tehnologia "low energy", astfel acesta va functiona o perioada lunga de timp in stand by fara a consuma bateria.

Mod de utilizare:

- Descarcati aplicatia iSearching din AppStore, Android Market sau Google Play direct pe telefonul dumneavoastra ios sau android;
- Activati functia bluetooth de pe telefon, apoi apasati butonului de pe breloc timp de 3 secunde pentru conectarea acestuia cu telefonul.
- Aplicatia va permite sa activati sau dezactivati diverse functii cat si setarea alarmei, harta, setare alarma silentioasa etc.

Informatiile publicate apartin site-ului www.TheGift.ro

Viziteaza magazinul http://www.TheGift.ro pe ShopMania Magazine