Cadouri pentru firme Cadouri personalizate Garantat 100% Clientii ne scriu Blog Retur

Proiector laser Star Shower Motion

187LEI  129LEI
Livrare din stoc
Cantitate :
Comanda telefonic:
0723 359010
0755 050605


Proiector laser Star Shower Motion la www.TheGift.ro

V-ati saturat de multitudinea de ghirlande luminoase incurcate, de pierderea timpului pentru instalarea acestora si de defectiunile repetate? Va oferim solutia ideala: revolutionarul proiector de lumina, Star Shower Motion!

Imagini uimitoare in casa si in afara acesteia!
Cu ajutorul sistemului de luminii-laser care va ghideaza inspre viitor mii de stele stralucitoare va umple de splendoare caminul dumneavoastra intr-o secundã. Se poate folosi atat pentru interior cat si pentru exteriorul casei. Ideal pentru Craciun, petreceri aniversare si petreceri de familie. Puteti crea o lume fantastica de lumini pentru dumneavoastra si pentru copii dumneavoastra!

Montare in cateva secunde!

Sistemul Star Shower are o caracteristica unica, aveti nevoie doar un alimentator la reteaua electrica, și casa va straluci ca niciodatã, chiar si vecinilor li se v-a taia respiratia. Este vorba doar de un singur proiector, de Star Shower Motion si imediat se vor aprinde mii de efecte de lumina. Folosind un suport lung Star Shower poate fi amplasat in zapada dar si pamant. Indiferent de cat de aproape sau de departe este, stelele sunt intotdeauna vizibile în mod clar, chiar si pana la 60 m2. Nu conteaza cat de mare, mic sau larg este obiectivul.

Efecte de lumina cele mai frumoase din lume - in timp record!

Deja de la achizitionarea produsului Star Shower Motion economisiti bani, nemaivorbind de economia suplimentara la factura de energie electrica. In plus, economisiti timp, pentru ca Star Shower este extrem de usor de instalat si de pus în functiune! Star Shower are o carcasa de plastic extrem de puternica, rezistenta la intemperii. Carcasa este rezistenta la orice impact, are durabilitate in timp in zapada, ploaie si soare si nu necesita intretinere speciala. Daca va doriti cu adevarat un decor unic, Star Shower este de neinlocuit. Mii de efecte de lumina - in timp record, care pot acoperi pânã la 60m2 de efect 3D holografic!

Caracteristici generale ale laserului Star Shower Motion:

- extrem de economic și ingenios
- economisiti bani
- economiseste costurile la electricitate de 99%
- ofera o vedere magnifica de pana la 100 de metri
- perfect pentru Craciun, reuniuni de familie si petreceri aniversare!

Garantie: 12 luni


Prezentare video:Informatiile publicate apartin site-ului www.TheGift.ro

Viziteaza magazinul http://www.TheGift.ro pe ShopMania Recomandat AllShops
Magazine