Cadouri pentru firme Cadouri personalizate Garantat 100% Clientii ne scriu Retur

Hranitoare pentru pui si pasari de curte

40LEI  22LEI
Livrare din stoc
Cantitate :
Comanda telefonic:
0723 359010
0755 050605


Hranitoare pentru pui si pasari de curte la www.TheGift.ro

Hranitoare pentru pasari optimizata pentru cresterea la sol. Are capacitatea de 10 litri si 2 fante de (re)alimentare mari.

Hranitoarea se poate pune fie direct pe sol, fie prin atarnare de inelul foarte gros si rezistent din partea superioara. Fantele speciale de hranire impiedica scurmarea furajului administrat, astfel incat acest model de hranitoare minimizeaza pierderile de furaj, fiind mult mai eficiente si mai avantajoase fata de hranirea la troaca, in vase deschise sau la sol. In plus fata de aceasta facilitate, cand hranitoarea este utilizata prin suspendare de un carlig la nivelul capetelor pasarilor scurmarea mancarii este aproape imposibila si pierderile de furaj sunt aproape de zero.

Hranitoarea este confectionata din plastic gros si rezistent si este demontabila pentru a facilita igienizarile si dezinfectiile periodice
Se foloseste cu succes la pui si gaini de toate rasele, pui de carne, bibilici, rate, gaste, curcani, fazani, pauni etc. Corpul hranitorii este de culoare alb - opaca, ce permite vizualizarea foarte usoara a cantitatii de hrana din interior.

Informatiile publicate apartin site-ului www.TheGift.ro

Viziteaza magazinul http://www.TheGift.ro pe ShopMania Magazine