Cadouri pentru firme Cadouri personalizate Garantat 100% Clientii ne scriu Retur

Maner de siguranta pentru baie si casa

22LEI
Livrare din stoc
Cantitate :
Comanda telefonic:
0723 359010
0755 050605


Maner de siguranta pentru baie si casa la www.TheGift.ro
Aceasta bara cu ventuze se fixeaza pe gresie sau pe marginea cazii si va ofera o mana de ajutor pentru a iesi sau intra in cada.

Suprafetele alunecoasae din cada sau dus sunt principala cauza a leziunilor, insa acest maner, usor de fixat, va ajuta sa reduceti riscul producerii lor. Se fixeaza cu ajutorul celor 2 ventuze de aspirare care blocheaza manerul pe loc. Este atat de usor de instalat. Asezati-l in pozitie orizontala sau verticala, in functie de nevoile dvs., apoi apasati in jos parghiile de prindere pentru a crea aspiratie superioara.

Este ideal pentru persoanele in varsta care au nevoie de o asistenta extra, dar si pentru cei care nu au nevoie de o bara de sprijin permanent. Bara se desprinde usor, tragand de parghiile laterale. Pentru o desprindere mai usoara, dezlipiti mai intai ventuzele si apoi manevrati manerul.

Manerul de ajutor cu ventuze nu este destinat sa sprijine pe deplin greutatea corporala. De asemenea, retineti, nu este indicat pentru utilizarea pe placi de faianta mai mici decat ventuzele.

Dimensiunea ventuzei: 9cm.

Lungimea manerului: 29cm.
Informatiile publicate apartin site-ului www.TheGift.ro

Viziteaza magazinul http://www.TheGift.ro pe ShopMania Magazine