Cadouri pentru firme Cadouri personalizate Garantat 100% Clientii ne scriu Retur

Aparat de curatat cu aburi Steam Cleaner

140LEI  129LEI
Livrare din stoc
Cantitate :
Comanda telefonic:
0723 359010
0755 050605


Aparat de curatat cu aburi Steam Cleaner la www.TheGift.ro


SUPER OFERTA!

Curatatorul cu aburi Steam Cleaner
poate fi utilizat oriunde: in bucatarie la curatarea aragazului sau suprafetelor cu gresie si faianta, in bai si WC-uri pentru suprafetele din sticla, metal, oglinzi, la mobilier (canapele, fotolii, perdele), pardoseli, la curatarea si intretinerea suprafetelor textile, inclusiv la curatarea masinii, de la tapiterie, mocheta, plafon, pana la motor sau portbagaj.

Aparatul de curatat cu aburi Steam Cleaner vine insotit de o gama larga de accesorii care asigura adaptarea la orice obiect sau suprafata care necesita curatare. Curatatorul cu aburi Steam Cleaner este un prieten al nostru si al mediului. Isi face treaba singur, fara detergenti sau produse chimice, doar cu putina apa pe care o transforma in abur. Jetul fierbinte de abur omoara microbii, bacteriile, ciupercile, indeparteaza praful, inmoaie grasimile si murdaria, indeparteaza petele, etc.

Este economic atat din punct de vedere al timpului cat si al banilor (se reduce timpul pentru efectuarea acelorasi operatii, nu vom mai avea cheltuieli cu detergentii, consuma doar 900w). Volumul de munca depus este mult mai mic in comparatie cu folosirea detergentilor.

Puterea aburului nu asigura doar curatarea, ci si dezinfectarea si igienizarea suprafetelor, prin distrugerea microorganismelor (bacterii, spori, fungi, mucegaiuri).

Caracteristici:

- tensiune de alimentare: 220-240V / 50Hz
- putere: 1000W
- presiunea aburului: 0.2- 3.5 bar
- capacitatea rezervorului de apa: 300ml (max)
- cantitatea de apa cu care se poate incaraca rezervorul: 150-270ml

Continutul pachetului:

- curatator cu abur
- cupa de masurare
- cap de aspirare drept
- stofa
- furtun
- cap de aspirare curbat
- palnie
- perie de spalare
- stergator de fereastra
- perie
- instruciuni de utilizare

GARANTIE: 12 LUNI.

Garantia nu mai este valabila daca produsul se foloseste pentru alta intrebuintare decat cea specificata de catre producator. Garantia devine nula, nu se inlocuieste produsul si nu se returneaza contravaloarea acestuia in cazul in care se foloseste pentru desfundarea cartuselor de imprimanta,curatarea aparatelor de aer conditionat.


Informatiile publicate apartin site-ului www.TheGift.ro

 


Viziteaza magazinul http://www.TheGift.ro pe ShopMania Magazine