Cadouri pentru firme Cadouri personalizate Garantat 100% Clientii ne scriu Blog Retur

Bubble Bra, dispozitiv pentru protectia sutienului

25LEI  15LEI
Livrare din stoc
Cantitate :
Comanda telefonic:
0723 359010
0755 050605


Bubble Bra, dispozitiv pentru protectia sutienului la www.TheGift.ro
Bubble Braeste cel mai nou model din categoria sa si reprezinta modalitatea inteligenta de a proteja sutienul dumneavoastra, in timpul spalarii.
Pastreaza sutienele in siguranta in masina de spalat pentru a le mentine curate, stralucitoare si in forma lor initiala.

Indiferent de banii pe care ii cheltuiti pentru un sutien, cu siguranta ca nu veti dori ca acesta sa fie distrus la masina de spalat. Sutienele se pot prinde in tambur sau se poate deforma din cauza greutatii hainelor din masina de spalat. Spalarea manuala va lasa un sutien curat, dar va ia mai mult timp. Deci, cum puteti pastra sutienele curate si frumoase, fara sa le spalati manual, unul cate unul?

Bubble Bra este solutia perfecta pentru spalarea sutienelor. Dantela nu se va mai rupe, sarmele nu se vor mai indoi, bretele nu se vor mai incurca si pernitele nu se vor mai deforma.

Bra Saver este un dispozitiv unic patentat, care va va proteja sutienele in timp ce acestea sunt curatate in masina de spalat. Confectionate din plastic neted, Bubble Bra, in forma de ou, cele doua suporturi protejeaza cupele sutienului si impiedica deteriorarea acestuia in masina de spalat.


PREZENTARE VIDEO PRODUS ASEMENATOR
Informatiile publicate apartin site-ului www.TheGift.ro

 


Viziteaza magazinul http://www.TheGift.ro pe ShopMania Recomandat AllShops
Magazine Compara-pret.ro