Cadouri pentru firme Cadouri personalizate Garantat 100% Clientii ne scriu Blog Retur

Tocator de usturoi - Garlic Pro

18LEI
Livrare din stoc
Cantitate :
Comanda telefonic:
0723 359010
0755 050605


Tocator de usturoi - Garlic Pro la www.TheGift.ro
Uneori, tocatul usturoiului poate fi destul de dificil. Acum usturoiul poate fi tocat rapid cu Garlic Pro, un tocator de usturoi manual. Tot ce trebuie sa faceti este sa il curatati de coaja cu ajutorul elementului de cauciuc atasat, sa il puneti in Garlic Pro si apoi sa invartiti.

Utilizati Garlic Pro ca sa tocati ardei, ceapa esalota, nuci si chiar dulciuri pentru garnituri sau inghetata. Acum puteti toca aproape orice cu Garlic Pro!

Are 20 de lame din otel inoxidabil.

Poate fi, de asemenea, utilizat pentru plante aromatice, ardei iute, nuci şi alte ingrediente alimentare.

Poate fi spalat de mana sau in masina de spalat vase

Pentru cei cu articulatii slabe sau care sufera de artrita, Garlic Pro este mult mai usor de folosit decat o presa de usturoi conventionala.

Diametrul: 8.5 cm.

Proprietatile nutritive ale usturoiului sunt marcate in special de prezenţa unor importante cantitati de vitamine, mai ales A, B1, B2, C si a unor substanţe minerale utile printre care: fosfor, sulf, potasiu, iod, calciu, siliciu. Usturoiul nu trebuie sa lipseasca din alimentati oricarei persoane sanatoase.
Usturoiul este un vermifid, fortifiant, laxativ, diuretic, antiseptic, bactericid, rezolutiv, expectorant, febrifug, tonic muscular, hipotensor (scaderea tensiunii arteriale), antireumatismal, antiasmatic, detoxifiant, sudorific, are efect antihelmintic si anticarcinogenetic.

PREZENTARE VIDEO:
Informatiile publicate apartin site-ului www.TheGift.ro

 


Viziteaza magazinul http://www.TheGift.ro pe ShopMania Recomandat AllShops
Magazine