Cadouri pentru firme Cadouri personalizate Garantat 100% Clientii ne scriu Retur

Presa de usturoi, Grunberg

22LEI
Livrare din stoc
Cantitate :
Comanda telefonic:
0723 359010
0755 050605


Presa de usturoi, Grunberg la www.TheGift.ro


Uneori, tocatul usturoiului poate fi
destul de dificil, de aceea a fost inventata presa de usturoi manuala, Grunberg. Tot ce trebuie sa faceti este sa curatati usturoiul de coaja cu ajutorul sa il adaugati in interiorul presei dupa care sa invartiti, apasand, cu partea superioara a produsului.
Utilizati presa manuala Grunberg ca sa tocati usturoi, ardei, plante aromatice, nuci si chiar dulciuri pentru garnituri sau inghetata.
Pentru cei cu articulatii slabe sau care sufera de artrita, aceasta presa este mult mai usor de folosit decat o presa de usturoi conventionala.

Dimensiuni: 9 x 6 x 6.8 cm.

Model: GR366

Proprietatile nutritive ale usturoiului sunt marcate in special de prezenĊ£a unor importante cantitati de vitamine, mai ales A, B1, B2, C si a unor substanĊ£e minerale utile printre care: fosfor, sulf, potasiu, iod, calciu, siliciu. Usturoiul nu trebuie sa lipseasca din alimentati oricarei persoane sanatoase.
Usturoiul este un vermifid, fortifiant, laxativ, diuretic, antiseptic, bactericid, rezolutiv, expectorant, febrifug, tonic muscular, hipotensor (scaderea tensiunii arteriale), antireumatismal, antiasmatic, detoxifiant, sudorific, are efect antihelmintic si anticarcinogenetic.

Producator: Grunberg.


Informatiile publicate apartin site-ului www.TheGift.ro

 


Viziteaza magazinul http://www.TheGift.ro pe ShopMania Magazine