Cadouri pentru firme Cadouri personalizate Garantat 100% Clientii ne scriu Blog Retur

Joc Don't Fall Down, Twister

45LEI  35LEI
Livrare din stoc
Cantitate :
Comanda telefonic:
0723 359010
0755 050605
0765 288115


Joc Don't Fall Down, Twister la www.TheGift.ro


Jocul Twister este un joc cu un succes rasunator la nivel mondial, jucat in prezent de aproximativ 65 de milioane de oameni din intreaga lume.
Este un joc de societate care presupune efort fizic dar si foarte mult amuzament pentru cei care il incearca.
Twister Don't Fall Down este un joc distractiv atat pentru copii dar si pentru adulti, reprezentant o modalitate foarte buna de a petrece timpul intr-un mod placut cu prietenii si familia.

Jocul Don't Fall Down Twister este alcatuit din:

- folie dreptunghiulara de plastic, care va fi intinsa pe podea si care contine 20 de forme, in patru culori, dispuse liniar: 10 talpi si 10 palme;
- o bucata de carton rotunda, ca un ceas, impartita in 4 sectiuni care reprezinta pe rand: piciorul stang, piciorul drept, mana stanga, mana dreapta. De acest carton este atasat un ac de plastic care indica mutarile si care va fi invartit pentru fiecare miscare de un arbitru.

Fiecarei sectiuni din cadran ii corespunde urmatoarea miscare pe care jucatorii trebuie sa o faca. De exemplu, la strigarea: picior stang pe verde toti jucatorii se vor rasuci astfel incat sa puna piciorul stang pe o bulina verde. Jocul continua astfel pana cand un singur jucator va ramane in picioare acela fiind bineinteles castigatorul.
Jucatorii nu au voie sa atinga solul cu genunchii, cu coatele sau cu fundul. Acest lucru face de fapt jocul mult mai dificil si mai amuzant.
Uneori este nevoie ca un jucator sa mearga prin jurul piciorului altui jucator pentru a atinge o anume culoare. Cu cat jocul avanseaza mai mult cu atat devine mai greu si mai incurcat si cu cat sunt mai multi jucatori cu atat devine mai interesant si mai distractiv.

Sfaturi: Incercati sa va mutati spre adversar, fortand-ul sa treaca peste sau pe sub dvs pentru a plasa o mana/ picior pe culoarea indicata.
Orice jucator care cade sau atinge panza cu cotul sau cu genunchiul va fi imediat eliminat.
Daca credeti ca va este imposibil sa atingeti un anume cerc puteti sa va autoeliminati.

Dimensiuni:

- folie dreprunghiulara din plastic: 165 x 140 cm.;
- cartonul impartit in patru sectiuni: diametrul: 25 cm.;
- pachet: 27 x 27 x 5 cm.


Informatiile publicate apartin site-ului www.TheGift.ro

Viziteaza magazinul http://www.TheGift.ro pe ShopMania Recomandat AllShops
Ghidul tau autentic de shopping. Magazine cadouri Compara-pret.ro