Cadouri pentru firme Cadouri personalizate Garantat 100% Clientii ne scriu Blog Retur

Perfect Steps, pantofi de fitness

135LEI
Livrare din stoc

Cantitate :
Comanda telefonic:
0723 359010
0755 050605


Perfect Steps, pantofi de fitness la www.TheGift.ro
Perfect Steps sunt pantofi cu o forma unica, special conceputi pentru a activa corpul dumneavoastra in timpul mersului pe jos. Perfect Steps sunt pantofi de fitness de calitate. Extrem de comozi si de eficienti, Perfect Steps sunt pantofi facuti pentru corpul dvs., care va pot ajuta sa va deplasati mai mult in fiecare zi.

Perfect Steps induce instabilitate pe care corpul dvs. incearca instinctiv sa o corecteze. Acest lucru poate contribui la cresterea activitatii musculare, reduce durerea de spate si imbunatateste postura.

Constructia lor unica va ajuta sa slabiti, sa ardeti calorii, sa reduceti celulita, si imbunatatesc circulatia si postura. Pantofii Perfect Steps sunt realizati din straturi rezistente la soc usor, cel mai important element ce ii diferentiaza de pantofii obisnuiti. Ei au, de asemenea talpi rotunjite. Perfect Steps - pantofi de fitnes Aceste caracteristici ofera nivelul maxim de absorbtie de soc si de stimulare a musculaturii gambelor, muschilor fesieri, ai spatelui si abdomenului.

Pantofii pot fi purtati oricand, in parc, la cumparaturi, etc.

Disponibili in marimile: 39, 40, 41, 42
Culori disponibile: alb si negru.
Informatiile publicate apartin site-ului www.TheGift.ro

 


Viziteaza magazinul http://www.TheGift.ro pe ShopMania Recomandat AllShops
Magazine