Cadouri pentru firme Cadouri personalizate Garantat 100% Clientii ne scriu Blog Retur

Carucior trolley pentru piata, cu 6 roti si scaun

77LEI
Livrare din stoc
Cantitate :
Comanda telefonic:
0723 359010
0755 050605
0765 288115


Carucior trolley pentru piata, cu 6 roti si scaun la www.TheGift.ro


Caruciorul Trolley pentru piata, cu 6 roti si scaun este ideal pentru transportarea cu usurinta si in siguranta a cumparaturilor pe care le realizati la piata, supermarket, magazin, precum si pentru odihna de care aveti nevoie pe drum.
Sistemul cu roti permite acestei sacose trolley sa urce cu usurinta scarile, fara sa o ridicati! De asemenea poate sa treaca peste obstacole precum bordurile sau scarile de la intrarea in magazine. Utila celor care se duc la piata pe jos, locuiesc in blocuri fara lift sau sunt obligati sa urce trepte pana la apartamentul in care locuiesc. Caruciorul Trolley Grunberg are atasat un scaunel, pe care va puteti odihni, din cand in cand pe drumul de la piata catre casa.
De asemenea, bordurile sau scarile de la intrarea in magazine sau blocuri sunt cu usurinta trecute de aceasta sacosa-carucior de cumparaturi. Caruciorul Trolley pentru cumparaturi este extrem de util persoanelor care merg la cumparaturi pe jos, locuiesc in blocuri fara lift sau sunt obligati sa urce trepte suplimentare pana la apartament. Caruciorul Trolley pentru cumparaturi, are sistem de prindere sigur, cu snur, acoperit de un capac, un buzunar dorsal, care se inchide cu fermoar.
Daca detasati sacosa de cadrul metalic, acesta poate fi folosit pentru transportul baxurilor cu sticle.
Fabricat din material rezistent la apa, metal si plastic rezistent. Are structura rezistenta, ideala pentru incarcaturi grele.

Dimesniuni sac: H 55 x L 50 x l 22.5 cm.

Dimensiuni totale: aprox. 100 x 50 x 22.5 cm.

NOTA: Culorile si imprimeurile pot varia, in functie de lotul disponibil.


Informatiile publicate apartin site-ului www.TheGift.ro

 


Viziteaza magazinul http://www.TheGift.ro pe ShopMania Recomandat AllShops
Magazine Compara-pret.ro