Cadouri pentru firme Cadouri personalizate Garantat 100% Clientii ne scriu Blog Retur

iPhone Hashy-Topin Phone x Phone

56LEI
Livrare din stoc
Cantitate :
Comanda telefonic:
0723 359010
0755 050605
0765 288115


iPhone Hashy-Topin Phone x Phone la www.TheGift.ro
Noua tehnologia a celularelor indeparteaza utilizatorul de ideea de cabluri de telefon pe stalpi, insa Hashy Phone-x-Phone readuce un iz din aerul anilor '80. Conceput ca telefon de birou, aceasta replica draguta este insa compatibila cu smartphone-uri precum iPhone4, iPhone3G sau iPhone3GS.

Odata ce ati conectat iPhone-ul la Hashy Topin "Telefon x Telefon"- dispozitiv de incarcare, puteti folosi receptorul cu fir pentru a raspunde la telefon in timp ce telefonul dvs. se incarca, si asta evitand radiatiile. Cel mai bun aspect al acestui gadget este ca reduce radiatiile cauzate de telefonul mobil.

Hashy Phone-x-Phone este un dispozitiv all-in-one de incarcare / sincronizare / difuzor / receptor pentru postul de radio cu un exterior mat negru, care va permite sa andocati telefonul dvs. iPhone pentru a-l incarca si sincroniza in timp ce beneficiati de avantajul de a reduce expunerea dumneavoastra la radiatiile emise de telefon.

Butonul roz de pe receptorul telefonului este folosit pentru a termina apelurile. Cand ascultati muzica, il puteti folosi pentru trece la melodia urmatoare / anterioara.

Culori disponibile: negru, alb.

Caracteristici tehnice:
- dimensiuni:128 x 136 x 46mm;
- modele compatibile 500mW;
- putere maximă 4Ω;
- 3.5mm stereo mini-plug.

Informatiile publicate apartin site-ului www.TheGift.ro

Viziteaza magazinul http://www.TheGift.ro pe ShopMania Recomandat AllShops
Ghidul tau autentic de shopping. Magazine cadouri Compara-pret.ro