Cadouri pentru firme Cadouri personalizate Garantat 100% Clientii ne scriu Blog Retur

Joc Mikado din lemn

12LEI
Livrare din stoc
Cantitate :
Comanda telefonic:
0723 359010
0755 050605
0765 288115


Joc Mikado din lemn la www.TheGift.ro
Un joc de indemanare si abilitate. Betele de diferite culori, fiecare culoare valorand un anumit numar de puncte, se iau in manunchi, in mana, si li se da drumul rapid, pe masa sau orice suprafata tare, fara denivelari. Betele o sa cada unele peste altele. Jucatorii vor incerca pe rand sa scoata cat mai multe betigase, in asa fel incat sa nu miste nici unul dintre betele vecine celui pe care vrea sa-l scoata. Uneori, extragerea unui betigas din gramada poate dura minute in sir.
In asta consta dificultatea, dar si farmecul jocului!
Dupa ridicarea primului betigas, acesta poate fi folosit pentru ridicarea altora. Cu toate acestea, cel mai usor se ridica betigasele prin apasarea pe varful ascutit. Precizia este extrem de importanta.
Daca vreunul dintre betigase se misca, jucatorul care a incercat sa-l extraga trebuie sa abandoneze tura respectiva si sa lase locul altuia mai bun. Jocul continua pana cand sunt extrase toate betigasele de pe masa. La sfarsit se face socoteala, in functie de marcajele colorate de pe betigase. Acestea au diferite valori, ce va sunt indicate in prospectul atasat. Este declarat invingator jucatorul care a strans punctajul cel mai mare.
Mai multe, in instructiunile jocului.
Distractie placuta !

Dimensiuni:19,5 x 4 x 2,5 cm
Informatiile publicate apartin site-ului www.TheGift.ro

Viziteaza magazinul http://www.TheGift.ro pe ShopMania Recomandat AllShops
Magazine Compara-pret.ro